Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego

Targi

05-06.02.2013r. FOOD TO GO GDAŃSK - Targi dla małej gastronomii

 

Czas rozpocząć odliczanie do III edycji Targów dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu FOOD-to-GO. Wydarzenie będzie miało miejsce w dniach 5-6 lutego 2013r. w Hali Amber EXPO w Gdańsku.

Łatwy dojazd na targi, nowoczesny i komfortowy obiekt wystawienniczy, duże zainteresowanie ze strony mediów, to tylko jedne z wielu atutów nadchodzącego wydarzenia.

Zapraszamy Państwa do udziału w bezpłatnych prezentacjach learnShops™. Poniżej szczegółowy harmonogram:

05.02.2013 (wtorek)

11.00-12.00 HRC serwis Sp z. o. o.
Kawa z alkoholem:
Przygotowanie prawidłowego Irish Coffee.
Przygotowanie kilku drinków na bazie kawy i alkoholu.

12.00-12.30 Stowarzyszenie Kobiet Zgorzałego
Prezentacja regionu – Gmina Stężyca, pokaz przyrządzania placków ziemniaczanych wraz z degustacją.

12.30-13.00 Stowarzyszenie Lider Wałecki
Prezentacja regionu – Gmina Wałcz –  kulinarne atrakcje (kiszka szwedzka), potencjał turystyczny regionu oraz działania które podejmuje Lider Wałecki.

13.00-13.30 Polskie Stowarzyszenie Przetwórców Ryb
"Cudze chwalicie, swego nie znacie" - prezentacja na temat polskich ryb, pływających w Bałtyku.

13.30 Unilever Food Solutions
Nowoczesne techniki w polskiej kuchni.
Lekkie i smaczne sałatki.
Techniki przygotowania zup.
Sos jako ważny składnik dania.

06.02.2013 (środa)

10.30-11.30 HRC serwis Sp. z o.o.
Latte art. Pokaz rysowania na kawie:
Przedstawienie podstawowych wzorów.
Freepour - czyli wzory wykonane tylko z nalania - wzory z użyciem wykałaczki.

11.30-12.00 APIPOL - KRAKÓW
Prezentacja firmy, osiągnięcia, przedstawienie produktów oraz ich zastosowanie m.in. w kuchni.

12.00-12.30 Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
"Program MENU BEZ GLUTENU - odkryj nowego klienta".

12.30-13.00 Restauracja Trio, Gdynia
Dlaczego warto wzbogacić menu o potrawy bez glutenu? Case Study.

13.30 Unilever Food Solutions
Nowoczesne techniki w polskiej kuchni.
Lekkie i smaczne sałatki.
Techniki przygotowania zup.
Sos jako ważny składnik dania.

UWAGA! Wstęp na targi jest bezpłatnydla gości branżowych tylkopo dokonaniu REJESTRACJI ON-LINE lub za okazaniem wypełnionego zaproszenia.

 

  • Bilet wstępu po dokonaniu rejestracji na miejscu - 10zł/os.
  • Bilet wstępu bez rejestracji - 20 zł/os.

 

Patronat honorowy nad targami objęli:

Organizator targów: 
easyFairs Poland
Tel. +48 12 651 95 20/21
FAX +48 12 651 95 22

www.easyfairs.com/pl

Kontakt:
Michał Wojtasik              
Specjalista ds. Sprzedaży
Kom: +48 507 044 186
Fax: +48 (12) 651 95 22
                   

Miejsce:                                          
AMBER EXPO Exhibition Centre
ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk

Czas targów:
Wtorek, 5 lutego 2013r.: 10:00-16:30
Środa, 6 lutego 2013r.: 10:00-16:00


www.easyfairs.com/pl
http://www.facebook.com/targiFOODtoGO

Realizacja: Ideo
CMS Edito Powered by:
Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego
wszelkie prawa zastrzeżone