Inauguracyjna edycja wystawiennicza targów gastronomiczno – hotelarskich Magdy Gessler PYSZNA POLSKA 2017odbyła się w dniach 2-4 czerwca 2017 r. we Wrocławiu. Swoją ofertę zaprezentowało 178 wystawców, którzy przedstawili nowości – produktów znanych, ale w nowych wariantach.
W trakcie trzech targowych dni, w jednym miejscu zgromadzili się zarówno przedstawiciele wiodących firm z kraju i z zagranicy, znakomici fachowcy, branżowe autorytety oraz gwiazdy i prominenci. Przedstawiciele branży HoReCa zapoznali się z ofertą wystawców w zakresie produktów, usług i rozwiązań dla gastronomii w sektorach: sprzętu, mebli i akcesoriów do kompleksowego wyposażenia zaplecza kuchennego restauracji; żywności i napojów dla gastronomii; urządzeń i produktów do profesjonalnego parzenia i serwowania kawy oraz wyposażenia sal restauracyjnych. Różnorodność prezentowanych ofert, w tymwędliny, dodatki do żywności, zioła, przyprawy, produkty mleczarskie, wyroby piekarskie , przetwory owocowo-warzywnych, alkohole oraz żywność ekologiczna.
Podczas Targów Pyszna Polska 2017 odbyły się szkolenia tematyczne i panele dyskusyjne z zarządzania, wykłady dla pasjonatów zdrowego stylu żywienia, konsultacje z dietetykiem, liczne pokazy kulinarne w wykonaniu mistrzów kuchni oraz warsztaty z win.