wymiary 130 x 200 x 4 Torba foliowa wykonana jest z polietylenu z nadrukowanym opisem tłumaczonym na cztery języki....
|
||
Ekspresy automatyczne Black & White One i Black & White 3 to połączenie w pełni automatycznych ekspresów do parzenia kawy z nowoczesną technologią. Oprócz możliwości przygotowania perfekcyjnego...
|
||
Ekspresy ciśnieniowe La Marzocco od lat wyznaczają światowe standardy w produkcji ekspresów ciśnieniowych. Wyjątkowe cechy urządzenia to: DWA STALOWE BOJLERY - jeden przeznaczony do parzenia espresso, drugi...
|
||
Elektroniczne minibary zostały skonstruowane na bazie zaawansowanej elektroniki połączonej z technologią, odkrytą już w 1834 roku przez francuskiego fizyka Jeana C.A. Peltiera. Odkrył on że złącze dwóch...
|
||
Dzięki bezpośrednim umowom z wiodącymi producentami filmów i programów oraz z dystrybutorami, Hoist może udzielić licencji na szeroką gamę kanałów telewizyjnych dostępnych w pokojach hotelowych. Im...
|
||
Eyecom oferuje wszystko, co jest dostepne w ramach techniki telewizyjnej dla hoteli – systemy centralne oraz systemy indywidualnych odbiorników, a takze systemy informacyjne. Hoist oferuje równiez...
|
||
Folie 3M do dekoracji szkła FASARA™ to seria najwyższej jakości trwałych folii poliestrowych o matowej powierzchni. Idealne do aplikacji prywatyzujących i dekoracyjnych na szybach. Dostępne w ponad 50...
|
||
Frytownice/ Smażalnice – w ofercie posiadamy urządzenia firm: Frymaster oraz Winston. Frymaster to lider na rynku frytownic, smażalnic otwartych, a także urządzeń do gotowania makaronu. Są to maszyny najwyższej...
|
||
Grille – w ofercie posiadamy grille firmy Garland. Ta marka powstała w 1864 roku w Detroit, a od 2008 r stała się częścią grupy Monitowoc Company. Urządzenia te przeznaczone są do lokali, którym zależy na...
|
||
Inwestor : B&B HOTELS POLSKA Sp. z o.o. Budowa hotelu B & B w Toruniu przy ul. Szumana. Hotel sieciowy, technologia żelbetowo-murowana, 93 pokoje. Powierzchnia użytkowa 2.924 m 2. Budowa pod klucz....
|
||
Inwestor: GROUPE ENVERGURE, Hoteliers et Restaurateurs Hotel CAMPANILE ** Lublin, 81 pokoi. Budowa pod klucz na zasadzie "design & build" Czas realizacji: V 2003 – VII 2004...
|
||
Inwestor: GROUPE ENVERGURE, Hoteliers et Restaurateurs Hotel CAMPANILE ** w Łodzi. Budowa pod klucz na zasadzie "design & build". Czas realizacji : X 2006 – I 2008...
|
||
Inwestor: GROUPE ENVERGURE, Hoteliers et Restaurateurs Hotel CAMPANILE ** w Poznaniu, 80 pokoi. Budowa pod klucz na zasadzie "design & build". Czas realizacji: VI 2003 –...
|
||
Inwestor : ORBIS S.A. Budowa Hotelu ETAP - 80 pokoi w Toruniu. Budowa pod klucz. czas realizacji VII 2008 – VII 2009...
|
||
Inwestor: ORBIS S.A. Remont generalny Hotelu GRAND w Sopocie. Zakres prac obejmuje roboty konstrukcyjne, wykończeniowe oraz wszystkie instalacje wewnętrzne i zewnętrzne, ponadto renowacja i wymiana nawierzchni...
|
||
Inwestor: ORBIS S.A. Remont generalny hotelu NOVOTEL w Gdańsku. Zakres prac obejmuje roboty konstrukcyjne, wykończeniowe oraz wszystkie instalacje wewnętrzne. Czas realizacji : XI 2005 – V 2006...
|
||
Inwestor : HEKON HOTELE EKONOMICZNE S.A Hotel IBIS** "pod klucz" przy ulicy Ostrobramskiej w Warszawie o powierzchni 5134 m2, 137 pokoi. Czas realizacji: XII 1999- X 2000...
|
||
Typ: Hydrant wewnętrzny FUTURE 25 Symbol: HW-25 N-20/30 "EPM" Opis produktu: Hydrant wewnętrzny na wąż półsztywny Ø 25 Zawieszany (natynkowy) "N" Model "EPM" - ukryte...
|
![]() |
|
Symbol: HW-25N-20/30 CRISTAL Opis produktu: Hydrant wewnętrzny na wąż półsztywny Ø 25 Natynkowy (zawieszany) - "N" MODEL CRISTAL Hydrant zdobiony kryształami Swarovskiego. Podłączenie...
|
![]() |
|
Symbol: HW-25N-20/30 LABEL Opis produktu: Hydrant wewnętrzny na wąż półsztywny Ø 25 Natynkowy (zawieszany) - "N" MODEL LABEL Podłączenie zasilania wodnego z tyłu szafy, z prawej lub lewej...
|
![]() |