Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego

Produkty

AROMA LAINOX piec cukierniczy
Nazwa AROMA LAINOX piec cukierniczy

Piec Aroma ułatwia pracę specjalistów w cukierni i piekarni. Prostota i technologia w doskonałej równowadze są tu nadzwyczajnym osiągnięciem. Używając  Touch Screen za pomocą jednego przycisku można wybrać pomiędzy automatycznymi procesami wypiekania Aroma Automatic Cooking , zapisanymi w pamięci programami pieczenia, trybem manualnym lub tymi najbardziej osobistymi przepisami przechowywanymi w folderze ULUBIONE.

 

Dokładne temperatury - do jednego stopnia, dokładny czas pieczenia - do minuty  i pełna kontrola wilgotności sprawiają, że każdy proces pieczenia zapewnia zawsze taki sam idealny wynik.

 

Piec występuje w wersji X (w pełni automatyczny), S (programowalny) i M (manualny). Mogą być zasilane zarówno ELEKTRYCZNIE jak i GAZEM.

 

Rozmiary

blacha wypiekowa o wielkości 600x400 mm  x 4, 5, 6, 7, 8, 10, 15, 18

 

AROMA model X - w pełni automatyczny zAroma Automatic Cooking

 

Charakterystyka

  • z zapisanymi w pamięci 130 procesami pieczenia AAC Aroma Automatic Cooking, dostosowujące parametry do wielkości i rodzaju wsadu,
  • większość procesów zdublowana (możliwość wykonania tego samego wypieku z sondą temperatury lub bez jej użycia),
  • możliwośćzapisania 400 własnych PROGRAMÓW,
  • funkcjaULUBIONE,
  • możliwośćpracy w trybie całkowicie MANUALNYM,
  • dodatkowe funkcje PLUS - zarządzanie dodatkowym czasem, opóźnienie startu, zarządzanie wentylatorem, automatyczne zarządzanie odpowietrzaniem,
  • dodatkowe funkcje EXTRA - rozmrażanie, pieczenie wielopoziomowe,
  • dodatkowe funkcje- ręczne zarządzanie odpowietrzaniem, ręczne lub automatyczne nawilżanie, schładzanie komory przy otwartych drzwiach, oświetlenie komory,
  • FAST DRY,
  • interaktywna funkcja pomocy HELP,
  • dostęp do ustawień SERWISU,
  • możliwość blokowania pieca kodem PIN,
  • rejestracja danych HACCP,
  • autodiagnostyka i wyświetlanie błędów oraz ostrzeżeń.

 

Sposób pieczenia

  • konwekcyjny 30°C ÷ 300°C,
  • konwekcyjny z nawilżaniem,
  • konwekcyjny ze wstępnie ustawionym garowaniem,
  • konwekcyjny z parą ciągłą.  
Realizacja: Ideo
CMS Edito Powered by:
Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego
wszelkie prawa zastrzeżone